Най-добрите условия за Вашите

Събития

„Най-добрите хотели са като произведения на изкуството – в тях е помислено за всеки детайл“

                                                                        Анонимна сентенция

Многофункционалните ни зали

перфектното място за вашата сватба, рожден ден, спортно събитие, тиймбилдинг, семинар

Освен настаняване от най-висок клас, хотелите от веригата Grand Hotel by Pulse ще предложат най-добрите условия и всичко необходимо и за вашето лично или корпоративно събитие. Те разполагат с просторни конферентни зали, които можем много бързо и лесно да преустроим в перфектното място за вашата сватба, рожден ден, спортно събитие, фирмено мероприятие, тиймбилдинг, семинар и др. Ще създадем търсената от вас атмосфера и ще осигурим комфорта на няколкостотин души в зависимост от типа и мащаба на събитията.

Верига хотели Grand Hotel са идеалният домакин

За вашето запомнящо се лично или корпоративно събитие в планината или на морския бряг през всеки сезон

Организирането на перфектното събитие винаги е предизвикателство, но с избирането на подходящото място за него може да сте сигурни, че сте свършили голяма част от работата. Затова залите във всеки от нашите хотели предлагат уникални условия и гъвкави възможности за аранжиране и може да приемат мероприятия от разнообразно естество.

Ако мечтаете да кажете заветното „Да“ на любимия човек в неповторима обстановка, с изглед към величествени планински върхове или директно на морския бряг, ние ще ви предложим перфектната локация. Ако искате да споделите своя рожден ден или друг личен празник с всички най-близки хора, заповядайте в нашите хотели.

Покажете на своите колеги, че държите на това да им осигурите максимален комфорт и удобство и изберете нашите хотели за своя тиймбилдинг. Организирайте запомнящ се семинар или конференция за своите бизнес партньори. Позволете на нашите хотели да бъдат луксозен домакин на всякакъв тип конферентно и фирмено събитие, което трябва да организирате. И запазете прекрасни спомени от елегантната обстановка и вълнуващите изживявания в планината или край брега на морето.

Event зала - Grand Hotel Bansko

Най-голямата зала в банско за вашия личен или служебен празник

 

Grand Hotel Bansko разполага с най-голямата конферентна зала в планинския курорт. 

С прекрасното си разположение в полите на планината и в близостта си до лифта, хотелът е сред най-предпочитаните места за тиймбилдинг, конференции и фирмени тържества и през лятото, и през зимата.

Залата може да осигури конфортно настаняване на няколкостотин души.

Grand Hotel Sveti Vlas - зала за събития

Предпочитаното място за празничния ви ден на брега на морето

Голямата мултифункционална зала на Grand Hotel Sveti Vlas е сред най-удобните места за големи мероприятия по южното ни Черноморие.

Ще я аранжираме според Вашите нужди и предпочитания. Гледките към морето са невероятни, а плажът е само на няколко метра разстояние.

Grand Hotel Therme- конферентна зала и просторен атриум

Многофункционални пространства за събития или кино вечери

Конферентната зала на Grand Hotel Therme е изключително удобна за конференции, презентации, семинари и други служебни събития. Много лесно можем да я трансформираме и в киносалон или място за самостоятелни прожекции.

Хотелът предлага и впечатляващо просторен атриум със свободно навлизаща слънчева светлина, в който може да се провеждат изложби, презентации и семинари в предразполагаща обстановка и изискан алпийски интериор.

 

Във вашия голям ден всеки малък детайл има своето значение. Ние оценяваме това и сме готови за предложим всичко, от което бихте имали нужда, за да организирате запомнящо се събитие и да осигурите най-комфортното изживяване за своите близки, приятели, колеги и бизнес партньори.

ПОЛУЧЕТЕ ОФЕРТА ЗА ВАШЕТО СЪБИТИЕ

Очаквайте скоро!

Grand Hotel Therme

Grand Hotel Bansko

Grand Hotel Sveti Vlas

За организиране на събития

Контакти с Grand Hotel Resorts by Pulse

Обръщаме огромно внимание, за да подобряваме вашето гостуване и да отговорим на вашите въпроси и коментари. Оставете ни контактна информация и ние ще ви отговорим.