PULSE И АКТИВНОСТИ

Фитнес и спорт в Банско

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ АКТИВНОСТИ

ЗА ЕДНА НЕЗАБРАВИМА ПОЧИВКА

Насладете се на разнообразните възможности за активна почивка в Grand Hotel Bansko.
Впуснете се в незабравимо приключение сред природата, опознайте нови забележителности в околията или се забавлявайте в хотела на тематична вечеря с жива музика.
Можете да посетите и нашата първокласна фитнес зала, част от веригата Pulse Fitness & SPA. В Grand Hotel Bansko се намира и най-големият детски кът в града, който ще предложи множество забавления за вашите деца.

КЪДЕТО МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ

Pulse Fitness

В Grand Hotel Bansko e ситуиран клуб от най-добрата верига фитнеси в България – Pulse Fitness&Spa. В него ще намерите всичко необходимо за вашата активна почивка и пълноценна тренировка.
На ваше разположение са най-модерните уреди със свободни или магазинни тежести, дъмбели, лежанки, пейки и др. Всички те са от последните професионални серии Techno Gym и предоставят множество възможности за вашата динамична и ефективна силова тренировка

  • СТРЕЧИНГ ЗОНА
  • КАРДИО ЗОНА
  • СИЛОВА ЗОНА
  • ПЕРСОНАЛЕН ТРЕНЬОР
  • ПРОТЕИН БАР

Спортни лагери

PULSE CAMP

Pulse Camp са единствените в България спортни лагери, които се провеждат в рамките на 3 или 5 дни в Grand Hotel Bansko няколко пъти през годината.
Te съчетават активни тренировки с различна интензивност, разнообразни високо и нискоинтензивни групови занимания, преходи в планината, релакс в огромния спа център на хотела, както и СПА процедури и време за подобаваща почивка.
Храненнето по време на кампа е по специално изготвено фитнес меню, съобразено с тренировъчната програма. проба промяна дължин ана текста

Очаквайте скоро!

Grand Hotel Therme

Grand Hotel Bansko

Grand Hotel Sveti Vlas

За организиране на събития

Контакти с Grand Hotel Resorts by Pulse

Обръщаме огромно внимание, за да подобряваме вашето гостуване и да отговорим на вашите въпроси и коментари. Оставете ни контактна информация и ние ще ви отговорим.