Отлични и елегантни

Ресторанти и барове

Преоткрийте удоволствието от живота с отлично приготвена храна и напитки

Прекрачите ли прага на Grand Hotel Bansko ще откриете една нова вселена от кулинарни шедьоври. В нашите ресторанти създаваме всяко ястие с вдъхновение. Показваме лично отношение не само в приготвянето на храната, а и в нейното поднасяне. Свеж коктейл на Пуул бара или кехлибарено уиски в Лаундж бара, каквото и да изберете ще останете доволни.

Grand Hotel Bansko

Ресторанти

СТИЛЕН ИНТЕРИОР И РАЗНООБРАЗНА КУХНЯ

ALL DAY DINING РЕСТОРАНТ

Настанете удобно сетивата си в стилен интериор и голямо разнообразие от кулинарни фантазии. Основният ресторант на Grand Hotel Bansko представя богато разнообразие от специалитети и напитки, поднесени с финес и въображение. В нашия интернационален ресторант можете да се насладите и на show cook-ът, където нашите майстори готвачи приготвят храната пред очите ви.

Мястото, което ще промени живота ви

Италиански ресторант

Още с влизането се потапяте в автентичен италиански интериор. В менюто ще откриете разнообразие от италиански специалитети, приготвени по оригинални рецепти: прясна италианска паста, рибни специалитети и морски дарове, разнообразие от пици с пресни подправки, апетитни ястия от пилешко, телешко или агнешко, свежи салати и изкушаващи десерти. Тук всяка кулинарна фантазия е приготвена с вдъхновение и поднесена с внимание.

Барове

Lounge & Whiskey Bar

Подарете си време за забавления и релакс в Лаундж бара на хотела!
Едно от идеалните места за разпускане е Лаундж бара на Grand Hotel Bansko. Можете да се насладите на богатия избор от висококачествен алкохол и безалкохолни напитки в изключително модерна атмосфера.

LOBY BAR

Дори в непринудената атмосфера на Лоби бара, нашите гости се чувстват наистина специални.
Тук може да се насладите на уникална гледа към върховете на Пирин, докато пиете чаша ароматно кафе. Определено аперитивът преди вечеря е по-приятен с приятна релаксираща музика. И дори за кратко да останете в Лоби бара ще успеете да се отпуснете в толкова удобните фотьойли.

POOL BAR

Мечтаната почивка през лятото включва – открит басейн, комфортен шезлонг и освежаваща напитка от Пуул бара на Grand Hotel Bansko. Насладете се на слънчевите лъчи, докато планинският вятър поклаща чадърчето на любимия ви коктейл.

Очаквайте скоро!

Grand Hotel Therme

Grand Hotel Bansko

Grand Hotel Sveti Vlas

За организиране на събития

Контакти с Grand Hotel Resorts by Pulse

Обръщаме огромно внимание, за да подобряваме вашето гостуване и да отговорим на вашите въпроси и коментари. Оставете ни контактна информация и ние ще ви отговорим.