Потопете се в приятна атмосфера

Развлечения

за малките

Детски кът

Насладете се на една прекрасна почивка с цялото семейство! Grand Hotel Bansko е помислил и за забавленията на най-малките си гости. Специално за тях има обособен детски кът с достатъчно място за щури игри и луди надпревари

Посетете царството на игрите и забавленията в Grand Hotel Bansko!

Гейминг клуб

В специализираната зала за електронни игри ще намерите десетки начини да разпуснете. Това е мястото където може да освободите детето в себе си и да му дадете възможност да се позабавлява на свобода! Гейминг клубът е една чудесна възможност да си създадете повече моменти, изпълнени със забавни игри с вашите тийнейджъри.

Сред игрите, които ще откриете тук са: джаги, електронна круша, дартс, флипери, електронни игри и още много.

СПОРТ И ЗАБАВЛЕНИЕ ЗАЕДНО

Активности

Гранд Хотел Банско предлага разнообразие от активности, които целят да надградят и направят Вашата почивка още по-запомняща се.

По време на престоя си в хотела, Вие можете да се насладите на разходка планината, специализирани тренировки в първокласната ни фитнес зала, част от веригата Pulse Fitness & SPA, множество забавления за Вашите деца в обновения ни и най-голям в Банско детски кът, вечерно забавление с музика на живо в лоби бара ни или да посетите някоя от множеството забележителности в района.

Очаквайте скоро!

Grand Hotel Therme

Grand Hotel Bansko

Grand Hotel Sveti Vlas

За организиране на събития

Контакти с Grand Hotel Resorts by Pulse

Обръщаме огромно внимание, за да подобряваме вашето гостуване и да отговорим на вашите въпроси и коментари. Оставете ни контактна информация и ние ще ви отговорим.