Pulse Fitness

Твоят фитнес
в Банско

Храмът на активната почивка

ФИТНЕС PULSE

В Grand Hotel Bansko e ситуиран клуб от най-добрата верига фитнеси в България – Pulse Fitness&Spa. В него ще намерите всичко необходимо за вашата активна почивка и пълноценна тренировка.

На ваше разположение са най-модерните уреди със свободни или магазинни тежести, дъмбели, лежанки, пейки и др. Всички те са от последните професионални серии Techno Gym и предоставят множество възможности за вашата динамична и ефективна силова тренировка. В силовата зона на ваше разположение са последно поколение уреди Techo Gym от най-луксозната им серия Element+. Елегантният и функционален дизан и удобните ергономични био седалки, допринасят за по-добър ефект от тренировките, както и намаляват риска от контузии.

Кардио зоната предлага уреди от професионалните серия Techno Gym,– крос тренажори, степери, гребни тренажори, велоергометри и други. Уредите са изработени специално за Pulse, без аналог в Европа.
Стречинг зоната предлага чудесна възможност и най-добрия начин за подобряване на еластичността и възстановяването на скелетните мускули. Стречинг упражненията имат множество положителни ефекти за тялото, като помагат за баланса на мускулите, релаксацията, възстановяването, растежа.

Pulse Camp

Pulse Camp са единствените в България спортни лагери, които се провеждат в рамките на 3 или 5 дни в Grand Hotel Bansko няколко пъти през годината.
Te съчетават активни тренировки с различна интензивност, разнообразни високо и нискоинтензивни групови занимания, преходи в планината, релакс в огромния спа център на хотела, както и СПА процедури и време за подобаваща почивка.
Храненнето по време на кампа е по специално изготвено фитнес меню, съобразено с тренировъчната програма.

Pulse Camp е най-добрата форма на активна почивка, за хората, които са осъзнали нуждата от грижа за себе си във всяко отношение – физическа, психическа и духовна.
Програмата на Pulse Camp се изготвя от професионалните фитнес инструктори на Pulse Fitness& Spa , в комбинация с майстор готвачите на Grand Hotel Bansko.

Очаквайте скоро!

Grand Hotel Therme

Grand Hotel Bansko

Grand Hotel Sveti Vlas

За организиране на събития

Контакти с Grand Hotel Resorts by Pulse

Обръщаме огромно внимание, за да подобряваме вашето гостуване и да отговорим на вашите въпроси и коментари. Оставете ни контактна информация и ние ще ви отговорим.