Изобилие от вкусове

Ресторанти и барове

9 невероятни Ресторанти & Барове...

   … очакват всеки наш клиент, който търси бърза закуска между заниманията, интимна вечеря или коктейл с любим човек, който да отпие, докато слънцето залязва в поредния ден, отдаден на почивка.

   Храната в Therme е отражение на нашите всепризнати майстори готвачи, а всяко сервирано ястие е кулинарен шедьовър. Елегантност, качествени съставки и превъзходни вкусове са отличителните белези  в Therme.

   Разбира се храненето не е всичко, затова предлагаме и изтънченост в напитките. Нашите барове и заведения предлагат топли, студени, алкохолни и безалкохолни напитки, както и най-добрите и здравословни напитки и фрешофе.

Grand Hotel Therme

Ресторанти

основен ресторант

Main Restaurant Therme

Основният ресторант  All day Restaurant Therme съхранява  концепцията за бюфет с богати и вълнуващи вкусове. Предлага ви едно необикновено кулинарно пътешествие с вкусни ястия и превъзходна  презентация.

a-la-cart ресторант

ROSE

Главният готвач и неговият екип ще ви предложат вкусове,  на която да се насладит, а спокойната атмосфера ще ви накара да се почувствате като у дома си.

Очаквайте скоро...

ALL DAY ALPINE RESTAURANT

Докоснете се до автентивен алпийски вкус, в съчетание с тематичен интериор и атмосфера.

изящни вкусове

Cake & Art

Не просто сладкарница, а изкуство. Очакват Ви домашно приготвени, сладки изкушения, гурме торти и други сладки изненади. Седнете, ние ще се погрижим за всичко.

Барове

lOBY BAR tHERME

Освободете се от ежедневната  умора, поднесете на съзнанието си пукот от камина и кратка почивка в лоби бара – известен със своята изключителна алпийска атмосфера.

Lounge & Whiskey Bar

Очаквайте нашето ново изкушение за ценителите на изтънченият вкус и аромат.

adults only

The Pool Club

Насладете се на едно от най-запомнящите се места през деня и най- приятно за ексклузивните, вечерни партита вечер в Therme.

Vitamin Bar Energy

Създаден специално за гостите, търсещи здравословна почивка. В бара се предлагат здравословни напитки и храни, които да освежат  и тонизират тялото и ума ви.

Очаквайте скоро...

POOL BAR

Богато меню с напитки и коктейли, приготвени, за да имате едно невероятно изживяване. тонизират тялото и ума ви.

Очаквайте скоро!

Grand Hotel Therme

Grand Hotel Bansko

Grand Hotel Sveti Vlas

За организиране на събития

Контакти с Grand Hotel Resort

Обръщаме огромно внимание, за да подобряваме вашето гостуване и да отговорим на вашите въпроси и коментари. Оставете ни контактна информация и ние ще ви отговорим.