За любителите на спорта

Разнообразни активности
за всеки

ФИТНЕС

PULSE

Фитнес центърът в Grand Hotel Therme е част от най-модерно оборудваната верига в България – Pulse. Той предоставя едновременно перфектни условия за тренировка и пространство, в което гостите на хотела могат да създават и поддържат разнообразни социални контакти. Всеки гост на хотела може да се възползва от индивидуални тренировки с квалифоциран треньор от веригата Pulse. 

Всеки, който обича да почива активно, без да губи тонус, може да открие перфектните условия за това в Grand Hotel Therme. Последното поколение фитнес уреди дават възможност за разнообразни и пълноценни тренировки и постигане на перфектни резултати върху мускулатурата във всяка част на тялото.

Освен първокласни условия за спорт в Pulse фитнес центъра, гостите на Grand Hotel Therme могат да се възползват и от огромната СПА зона, за да релаксират максимално добре след тренировката и да възстановят бързо силите си.

ЗА ВАШИТЕ СЪБИТИЯ

КОНФЕРЕНТЕН ЦЕНТЪР

Многофункционалната конферентна зала на Grand Hotel Therme предлага всички необходими условия за провеждане на семинари, дискусии, обучения и други събития, организирани от нашите гости.

Залата може много бързо да се трансформира и в салон за кино и всякакъв друг тип прожекции. 

ПРЕПОРЪЧАНИ АКТИВНОСТИ

ПРЕДЛАГАНИ ОТ GRAND HOTEL THERME

Grand Hotel Therme е заобиколен със страхотна природа, даваща множество възможности за разнообразни спортни активности сред спиращите дъха панорамни гледки на величествените Рила и Пирин.

Гостите ни могат да се отдадат на планински туризъм по спокойни горски пътеки или да изберат някоя от активностите в нашия Fun park, като:

  • Разходка с АТВ;
  • Конна езда.

 

По-големите ентусиасти или тесни любители на планината могат да се насладят и на изкачване на някои от близките върхове, като сред тях е и втория по височина в България, а именно връх Вихрен. 

КОННА ЕЗДА

АТВ

СПОРТ И ЗАБАВЛЕНИЕ ЗАЕДНО

Забавлявавайте се

Комплексът разполага с футболно игрище, с олипийски размери и естествена тревна настилка.

Върху него могат да бъдат проведени разнообразни спортни активности и тренировки.

Можете да организирате разнообразни спортни събития с корпоративна насоченост, тиймбилдинги, семейни спортни активности или каквото прецените.

Непосредствената близост до к.к. Бнаско предоставя невероятна възможност за съчетанието на термалната с активната ски почивка.

Хотелът предоставя възможност за наемане на ски и сноуборд оборудване.

Очаквайте скоро!

Grand Hotel Therme

Grand Hotel Bansko

Grand Hotel Sveti Vlas

За организиране на събития

Контакти с Grand Hotel Resorts by Pulse

Обръщаме огромно внимание, за да подобряваме вашето гостуване и да отговорим на вашите въпроси и коментари. Оставете ни контактна информация и ние ще ви отговорим.