Един от курортите край морето в България – Свети Влас – със сигурност може да се нарече любим курорт за всички поколения.

В курортното селище има голямо разнообразие от развлечения за всички възрасти. Това е идеално място за почивка не само за родители, уморени от големия град и техните малки и по-големи деца, които се нуждаят от забавление, но и за активни млади хора, които търсят релакс и нови изживявания.

Свети Влас е място, където човек може да се отдаде на почивка ,  там цари тишина и спокойствие, но в същото време има и доста места за забавления. Курортът се намира само на 5 километра от Слънчев бряг и на 10 километра от очарователния стар Несебър.

Заедно с оживените места, със сигурност има и време за  тиха следобедна дрямка, за което помага и чистия морски въздух. Свети Влас предлага отлични климатични условия. Заобиколен от морето, от една страна, и планинска верига – от друга, курортът има лечебен микроклимат.

Двата централни плажа на Свети Влас са идеални за семейства с деца: там пясъкът е винаги много чист, водата е с отлична температура и има различни предложения за морски забавления.

Младите дами, които са романтички, могат да се насладят на разходка из курорта в конска карета (като Пепеляшка), а младежите ще бъдат във възторг от музея на ретро мотоциклетите.

И ако искате да купонясвате и обичате виския адреналин в непосредствена близост на Ваше разположение е мястото с наи-активен нощен живот през лятото – Слънчев бряг.

Един от най –предпочитаните хотели в Свети Влас е Гранд Хотел Свети Влас, който предлага много удобства за хора от всякаква възраст. Той е перфектния вариант за почивка на първа линия на морето. Персоналът на хотела винаги посреща своите гости с усмивка и се грижи за индивидуалните предпочитания, и нужди на всеки. Високото ниво на обслужване създава уютна и приятна обстановка за почивка. Така всеки посетител в Гранд Хотел Влас се чувства като коронована особа по време на своя престой.

Въпреки малкия размер на курорта – тук има голям брой ресторанти с най-разнообразна кухня, барове нощни клубове с великолепни панорамни гледки, както и добре заредени денонощо магазини..

Има и изненади за любителите на историята- една от ключовите забележителности на града е Емонски манастир „Св. Власий“, както и църквата „Св. Атанасий“. построена през 1864 година.

През целия туристически сезон откритият амфитеатър организира музикални програми, театрални представления и шоу програми, провеждат се концерти, модни ревюта, конкурси за красота, презентации и други тематични вечери.

Свети Влас в подходящо място за почивка, както за семейства с деца, така и за хора, които искат едновременно отдих на спокойствие, разнообразен с посещение на клубовете и дискотеките в съседния курорт.

Телефон за резервации:

0700 44 800

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Очаквайте скоро!

Grand Hotel Therme

Grand Hotel Bansko

Grand Hotel Sveti Vlas

За организиране на събития

Контакти с Grand Hotel Resorts by Pulse

Обръщаме огромно внимание, за да подобряваме вашето гостуване и да отговорим на вашите въпроси и коментари. Оставете ни контактна информация и ние ще ви отговорим.