Ако търсите релакс в луксозен

СПА хотел

„Най-доброто време за релаксираща почивка е точно тогава, когато си мислите, че имате най-малко време за нея“

Сидни Харис

СПА ХОТЕЛ

в най-добрите курорти в планината или на морето

През последните години представата за качествена СПА почивка се промени значително и днес тя се приема от все повече хора не като излишен лукс, а като необходимост. Защото СПА услугите са перфектният начин да релаксирате по време на своята семейна почивка или да снемете натрупания стрес по време на важно бизнес пътуване.

Ние, от верига хотели Grand Hotel, винаги сме поставяли на първо място стремежа да осигуряваме иновативни и най-висококачествени услуги за гостите си. И да отговорим на всички техни изисквания, независимо дали посещават наш СПА хотел семейно, или са на корпоративно събитие. Затова при нас ще откриете най-добрите условия за вашата СПА почивка по всяко време на годината.

Всеки наш СПА хотел разполага със свои вътрешни и външни релакс зона, които се отличават с уникален дизайн и впечатляващ стил. Но и си приличат по това, че осигуряват най-модерните услуги и съоръжения, за да не ви липсва нищо, което една СПА почивка може да предложи.

СПА ЦЕНТЪР

за вашата незабравима СПА почивка

Изживейте своята мечтана планинска или морска СПА почивка при нас! Хотелите от веригата Grand Hotel са разположени в някои от най-предпочитаните и посещавани дестинации у нас – топ планинския курорт Банско, морската ни перла Свети Влас и известното с богатството си на термални извори село Баня.

Насладете се на първокласно обслужване в петзвезден СПА хотел и на услуги, гарантиращи пълноценни преживявания за цялото семейство. Отпуснете се край басейните и се поглезете с масажи и други релаксиращи процедури, чиято сила е известна от древността. Освободете се от стреса в нашите сауни, билкови и арома парни бани и лакониуми.

Очаквайте скоро!

Grand Hotel Therme

Grand Hotel Bansko

Grand Hotel Sveti Vlas

За организиране на събития

Контакти с Grand Hotel Resorts by Pulse

Обръщаме огромно внимание, за да подобряваме вашето гостуване и да отговорим на вашите въпроси и коментари. Оставете ни контактна информация и ние ще ви отговорим.