All inclusive

all exclusive

Едно от нещата, които харесвам най-много, е да се срещам с хора, които наистина се интересуват от храната, и да обменям идеи с тях

                                                                                   Джейми Оливър

All Inclusive СПА почивка

Удобството на All Inclusive настаняването

Изключителното разнообразие на храната е отличителна черта на нашата верига хотели. Затова те привличат не само любителите на релаксиращата All Inclusive СПА почивка, но и поклонниците на кулинарния туризъм.

Всички хотели от веригата Grand Hotel by Pulse предлагат възможност за настаняване от най-висок клас – на база All Inclusive или Ultra All Inclusive. В много отношения това е най-добрият, а и предпочитан вариант за гостите ни, особено за тези, които пътуват семейно.

Едно от основните предимства на All Inclusive е удобството, което предлага. Вашите нощувки, храната и напитките са включени в общата цена на резервацията ви. Освен това All Inclusive настаняването включва и ползването на СПА зоните и фитнес центровете Pulse, с каквито разполага всеки от хотелите ни. Това е огромно удобство, благодарение на което ще можете да се съсредоточите изцяло върху приятното си прекарване и да се насладите на нашите първокачествени услуги, без да се тревожите за бюджета си и за евентуално допълнително оскъпяване на почивката.

All inslusive хотел

Единствен по рода си All Inclusive в Grand Hotel Therme

Най-новият хотел в нашата верига разполага с 2 основни ресторанта – Main и Alpine ресторант. Те се ползват свободно при All Inclusive настаняване и всеки от тях предлага свое уникално меню и кулинарни специалитети на принципа на блок маса. Освен това изхранването на база All Inclusive в хотела гарантира и междинни хранения между основните, като късна закуска и следобеден снак. Включена е и консумацията на местни и импортни алкохолни напитки с храненето или отделно в Lounge bar-a на хотела, както и във външния Pool bar.

Уникалното за All Inclusive пакета в Grand Hotel Therme е възможността да се ползва и сладкото бижу на хотела – бутиковата сладкарница Cake&Art, както и свежата селекция от пресни плодове, билкови чайове и сокове в огромния СПА център на хотела.

Ultra All Inclusive хотел

24/7 Ultra All Inclusive в Grand Hotel Bansko и Grand Hotel Sveti Vlas

Нашите луксозни хотели в Банско и Свети Влас също предлагат изключително удобно настаняване. Тук може да се възползвате от възможността за Ultra All Inclusive, който е денонощен. Той подсигурява изхранване на блок маса в Main ресторанти на хотелите. Включени са и допълнителни междинни хранения между основните, както и консумацията на местни и импортни алкохолни напитки в Лаундж баровете, които работят денонощно.

All Inclusive и Ultra All Inclusive изхранването в Grand Hotel Therme, Grand Hotel Bansko и Grand Hotel Sveti Vlas предлага винаги богат избор от свежи витаминозни салати и супи, уникални произведения от българската и международната кухня, вегетариански и месни блюда, паста и специална селекция от прясно изпечени хлебни изделия. Никой няма да остане безразличен и към сладкия бюфет в хотелите ни, включващ уникални изкушения, резултат от уменията на доказали се сладкари.

Потопете  се  в луксозната и несравнима обстановка на хотелите от веригата Grand Hotel by Pulse. Подарете си семейно СПА бягство и заслужен релакс сред природата, в планината или на морския бряг. А ние ще се погрижим да не ви липсва нищо, включително любимите кулинарни изкушения, с нашите единствени по рода си All Inclusive и Ultra All Inclusive пакети.

Очаквайте скоро!

Grand Hotel Therme

Grand Hotel Bansko

Grand Hotel Sveti Vlas

За организиране на събития

Контакти с Grand Hotel Resorts by Pulse

Обръщаме огромно внимание, за да подобряваме вашето гостуване и да отговорим на вашите въпроси и коментари. Оставете ни контактна информация и ние ще ви отговорим.