Интересен начин за сплотяване на служителите са приключенските тиймбилдинг програми, които са предназначени за създаване на нови и на вече съществуващи колективи с помощта на комплекси от интерактивни , спортни, екстремни и творчески задачи в неформална обстановка.

За да имате успех в своя бизнес е необходимо не само да подберете екип от най – добрите служители, но и да ги научите да работят заедно и да разчитат един на друг.Изграждането на истински колектив е дълъг процес, който обикновено отнема години на една компания и едно от на-важните неща е да се подберат точните специалисти, за да могат те в последствие да се обединят в постигането на отделните цели.

Тиймбилдинга е важен фактор за всяка среда, чиято цел е да осигури развитие, максимална ефективност, положителна комуникация и сътрудничество в екипа.В главата на всеки мениджър  постоянно присъства мисълта как да поддържа екипа си мотивиран, сплотен и в достатъчно креативно настроение. Едно от решенията за подобни проблеми е тиймбилдингът,  при  чието организиране  е важно винаги да поставяте на първо място своите служители и техните изживявания.Няма правилно или точно време за провеждане на такъв вид активности.Всеки един от сезони в годината има своите предимства. Есенните месеци- септември и октомври, както и пролетните – май и юни са изключително предпочитани  периоди  от повечето от компаниите  за правене на вътрешнофирмени събития.При добро планиране и правилна подредба на етапите на подготовка, организирането  на тиймбилдинг  може да се окаже лесно и приятно предизвикателство, което със сигурност ще бъде високо оценено от вашите служители и този жест към тях  ще приемат не като ангажимент,а като подарък.Именно затова , правилното място е едно от най-важните неща.

Тиймбилдингът край морето се приема по- емоционално и по- въздействащо. Има и много забавни активности, които могат да се проведат на плажа или  дори във водата за още по-силни преживявания.Когато искате и разнообразна програма със силна и мотивираща среда, тогава мястото определено е  Гранд Хотел Свети Влас.Части от приключенския тиймбилдинг могат да се организират и в нашия първокласен Спа център, в който освен спа процедури можете да проведете и състезания и игри, а единственото , което се изисква  e  креативност.Хотелът разполага с мултифункционална зала  с капацитет до 400 души за провеждане не само на тиймбилдинг програми , но и на семинари, конференции, симпозиуми и  презентации .Тиймбилдинга не просто сплотява колектива , но е  и начин за придобиване на много нови умения , които могат да бъдат много полезни  за личностното развитие на всеки човек.Създайте едно запомнящо се преживяване за целия екип на брега на морето!

Телефон за резервации:0700 44 800

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Очаквайте скоро!

Grand Hotel Therme

Grand Hotel Bansko

Grand Hotel Sveti Vlas

За организиране на събития

Контакти с Grand Hotel Resorts by Pulse

Обръщаме огромно внимание, за да подобряваме вашето гостуване и да отговорим на вашите въпроси и коментари. Оставете ни контактна информация и ние ще ви отговорим.